skip to Main Content

Alphaplan® FloorShaver

0,2 mm i tolerans = Ultra plana golv i truckgångar i främst höglager, så du kan andvända truckens fulla kapacitet, maxhastighet i det högsta läget – det är vår garanti.

Användnings området är främst i VNA ( Verry narroe aisle. )

Utvecklad slipmaskin just för detta endamål, i vårt partner företag Alphaplan. Planing genom slipning av det befintliga golvet till tolerancer ner till 0,2mm. Vi utför den tolerancen du behöver, det handlar om vilken höjd på pallställ, längden på gången, och vilka truckar du har.

Slipningen utförs vått, dvs. inga dammpartiklar i fluten. Utrustningen drivs på el, helt rent utförande i luften i ert befintliga lager. Vi färdigställer 100 meter truckgång per dag. Ljudet av utförandet stör inte verksamheten max 75 dBa. Vi färdigställer en tryckgång i taget.

Slutresultatett möjliggör optimal prestanda av din truckflotta, säker körning i ett snabbare tempo, mindre förslitning och skador på personal och truckar. Du sänker dina kostnader från dag 1.

Anpassad till fullt operativa lager

Här är några som har anlitat oss för planing av deras truckgångar.

1.

2.

3.

4.

5.

Miljövänligt

Alphaplan är ISO 14001 cerifierade

 

Alphaplan 1

Bara med Alphaplan

Alphaplan 2

Bästa lagersäkerhet

Ju jämnare är ditt lagergolv desto mindre olyckor blir. Ingen kan sätta pris på säkerhet. Låt ditt golv bli behandlat med Alphaplan®. Denna avancerade tekniken minskar risken för olyckor exponentiellt. (text att förbätträ)

Alphaplan 3

Truckar till full fart

Dina truckar är bara så bra som ditt lagergolv tillåter dem vara. Med Alphaplan tekniken kan VNA-truckar fungera med full fart även i full höjd. Detta kan vi garantera.

Alphaplan 4

Tid = Pengar

Med vår stora erfarenhet av golvkonstruktion och kunskap inom VNA-industrin, konstaterar vi att användningen av FloorShaver betyder kortfristiga besparingar samt en långsiktig investering. Ditt golv kommer inte att behöva bli bättre inom de närmaste 30 åren för de befintliga VNA teknologier och truckar

Mer fördelar med Alphaplan@ Floorshaver

100% automatiskt

Det fungerar 100% automatiskt och styrs utan störning av den mänskliga handen. Detta garanterar högsta precision med konsistens i kvalitet.

Hög kapacitet

Varje FloorShaver maskin kan färdigställa upp till 100 meter per dag.

Kompakt

Det är kompakt och snabbt, vilket minimerar den tid som behövs för förberedelse.

Flexibel

Det är extremt flexibelt och kan användas under de svåraste förhållandena.

Alphaplan 6

Videor

× Hur kan vi hjälpa dig