Svenska - English - Chinese - Español - Deutsch - Française - IGS UK LtdNyhetsbrev

IGS första nyhetsbrev


 

IGS slipar 3 000 m2
golv åt Skanska 

IGS slipar 2 500 m2 betonggolv åt Peab

IGS installerar 5 000 m2 Superfloor hos Sonoform

 Läs fler referenser

 

IGS lanserar flexibel golvbeläggning
 IGS presenterar CFF Trim som är en revolutionerande mjuck och flexibel spricköverbyggande golvbeläggning. IGS har blivit en av de få utvalda entreprenörerna som får marknadsföra och installera produkten i Sverige..  Den kan läggas på nästan alla underlag och passar perfekt för gamla och utslitna golv. CFF Trim är ljuddämpande och har en nötningsbeständighet som matchar hårdbetongens. CFF Trim går fortare att installera än både vanligt epoxigolv och betongslipning. 
Läs mer härESD golv uppmärksammas på Elektronikmässan
Stat Grind ESD golv väckte stor uppmärksamhet på Elektronikmässan i Göteborg 16-17e mars. Det var få som hade trott att ett vanligt betonggolv kan slipas till ett utmärkt ESD golv. 
Läs artiklar om Stat Grind ESD golv Nytt slipkoncept för lager 
IGS har utvecklat ett koncept för när det enbart behövs ett jämnt och lättstädat golv utan höga estetiska krav. Antalet slipsteg är minimerade för att optimera kostnaden och installationstid.  
Läs mer om Industrigolv här

 

IGS - Sveriges ledande betongslipnings- entreprenör IGS är Sveriges ledande entreprenör för betongslipning både vad gäller maskinkapacitet och antal slipade m2. IGS äger bl.a. världens största slipmaskin. IGS är certifierade utförare av HTC Superfloor och CFF Trim. Med dotterbolag i England, Chile och Kina så är IGS en internationell golventreprenör. 
Läs mer om IGS

 

 


 Kontakta oss                                         011-18 86 06 / 08-66 80 990                       info@igsab.se   

 

 Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 


Fyll i din e-post adress ovan för att få IGS nästa nyhetsbrev