skip to Main Content

 

Polerat betonggolv

 

Polering av betonggolv och natursten.

Vi är specialister på polering av betong och naturstensgolv. För att få ett bestående resultat rekommenderar vi alltid att golvet ska förbehandlas med en betongtätare. En betongtätare är en kemisk produkt som används för att behandla betongytor för att förbättra dess hållbarhet och motståndskraft mot slitage och ökar betongens densitet och hårdhet. Behandlingen förbättrar betongens motståndskraft mot slitage, fläckar och kemikalier.

Betongtätare används vanligtvis på betonggolv i kommersiella och industriella byggnader, garage, och andra områden där det finns höga krav på hållbarhet och motståndskraft. Genom att använda en betongtätare kan man förlänga livslängden på betongytan och minska behovet av regelbundet underhåll. IGS använder endast originalprodukten Ashford Formula från Curecrete för nygjutna golv. På äldre golv använder vi RetroPlate.

Sidan är under uppbyggnad. Mer information kommer.

Rengörningsmedel till betonggolv. Skurmaskin

CreteClean Plus med Scar Guard  är designad för att rengöra och underhålla betonggolv och är speciellt framtagen för att rengöra förtätad och förtätad polerad betong, ett stort plus eftersom de flesta rengöringsmedel faktiskt kan vara skadliga för betongytor. För första gången någonsin kan ditt betonggolv förbättras samtidigt som det städas. Unika egenutvecklade ingredienser, i kombination med banbrytande  Scar Guard-  teknik, kan över tiden förbättra prestandan hos ditt betonggolv.

 

PRODUKTFÖRDELAR


• Speciellt formulerad för att rengöra betonggolv

• Kemiskt attraherar och suspenderar grus och olja

• Sköljfritt!

• Låter naturlig glans komma igenom

• Läker mindre repor och repor

• Används som grötomslag, tar bort sega oljefläckar

• Sparar värdefull tid och pengar

• Förläng din garanti

• Minskad miljöpåverkan


Speciellt framtagen för att rengöra betonggolv

Innehåller unika ingredienser som verkar specifikt på betongytor utan att skada dem, till skillnad från konventionella rengöringsmedel som innehåller sulfater, hydroxider och syror.

Kan även användas för att rengöra obehandlade betongytor och alla hårda golvytor (ej naturligt trä).


Kemiskt attraherar och suspenderar grus och olja

När den aktiveras av vatten, drar den kraftfullt till sig jord och grus och håller dem i suspension. Föroreningar kan inte komma ut för att återavsättas på golvytan.


Skölj gratis!

Kräver ingen sköljning, vilket sparar både tid och slitage på rengöringsutrustning.


Låter naturlig glans komma igenom

Med regelbunden och konsekvent användning, över tid, återställer glansen till golv som kan ha mattats av felaktig skötsel eller inget underhåll alls. Behåller glansen på nya golv.


Läker mindre repor och repor

Kan med tiden hjälpa till att läka mindre repor och repor i golvytan.


Används som grötomslag, tar bort tuffa oljefläckar

Kan användas som grötomslag för att rengöra tuffa oljefläckar. Använd helt enkelt CreteClean Plus med den mer koncentrerade utspädningshastigheten på 4 oz per gallon vatten. För mer fullständiga instruktioner, ladda ner vår CreteClean Plus med Scar Guard – Vaktmästaranvisningar .


Sparar värdefull tid och pengar

Rengör snabbt och effektivt. Väl lämpad för användning i automatiska skurmaskiner, är lågskummande och kräver inte uppehållstid, omrörning och sköljning för att vara effektiv.

Utspädd med vatten med en hastighet av endast 1 oz per gallon vatten. Hög koncentration gör den extremt prisvärd jämfört med andra kommersiella rengöringsmedel på marknaden.


Förläng din garanti

När det underhålls med CreteClean Plus med Scar Guard, kommer Curecrete Distribution, Inc. att förlänga en Ashford Formula™ 20-årsgaranti till en livstidsgaranti . Ring +46 8 668 09 90 för mer information. Kvalificeringsvillkor gäller.


Minskad miljöpåverkan

Ingredienser är biologiskt nedbrytbara och inte skadliga för miljön. Tillverkad i en Eco Logo-certifierad anläggning, och dess höga utspädningshastighet innebär en minskning av energi, transport och produktanvändning.

.