skip to Main Content

Välkommen till Industrigolv Sweden

I alla golvlösningar som IGS levererar, tror vi på att utmana dom föråldrade metoder och tänka nytt, med focus på miljö, behov, kostnad och utförandtid.

IGS är en oberoende utförare. Från att vägleda dig i ditt val av lösning, åtgärd till att lämna ett väl utfört arbete inom golv val för industriella, lager, offentliga och privata golvytor.

I de flesta fallen behöver du inte köpa ett nytt golv och lägga in, utan förädla ditt befintliga golv genom avjämning slipning och polering. Kostnad, miljö och långsiktigt rätt.

Standardtjänster:

Betong golvslipning & polering av betonggolv, terrazzo och marmor.

Välkommen med er förfrågan, IGS arbetar för byggbolag, fastighetsägare, näringsidkare och privatpersoner

Från planering till utförande på ert projekt inom golv och betongslipning finns vi på IGS för att hjälp dig, utifrån era önskemål och förutsättningar levererar vi den mest lämpliga behandlingen för ditt betonggolv. 

Speciellatjänster: Floorbridge och Alphaplan

Floorshaver och Floorbridge, är lösningar för ett jämnare underlag till truckgångar, truckmiljöer där jämnare gång önskas. Med dessa inovationer ökar du dramatiskt hastighet och säkerhet på dina truckar. IGS är exklusiv utförande i Sverige.

Ojämna golv i truckgång? här är lösningen – AlphaPlan® Öka Effektivitet i ditt lager, spara pengar!
Problem med gjutskarvar, övergångar mellan olika golv? Här är lösningen, – FloorBridge® Öka Effektivitet i ditt lager, spara pengar!

Alphaplan

Du har ett höglager och har köpt truckar, betalt mycket för att dom skulle vara snabba och effektiva. Är du säker på att dom är det?

Kan det vara så att du kan gå ner från 3 skift till två skift, och få lika mycket gjort? Kan det vara så att du kan sänka dina lagerhanteringskostnader med upp till 30%? Svaret är Ja. Detta är varför Porsche har köpt denna tjänst till 3 av sina lager, senast 2017.

FloorBridge

Har du skador, höjdskillnader mellan två olika golv, eller i en gjutskarvar. Kan FloorBridge vara en efterlängtad lösning. Full fart över skarv, inga vibrationer skakningar av varor på trucken, eller känningar i rygg och nacke hos föraren, mindre skador på truckar. Tyst och säkert.

IGS arbetssätt

Home 10

Planering

På IGS är vi alltid flexibla och måna om att tillgodose våra kunders önskemål, vilket avspeglas i vårt sätt att arbeta både i plaeringen men även under arbetets gång

Home 11

Utförande

Med maskiner i särklass som HTC2500ix känneteckans vår arbetssätt av kunnighet, focus och effektivitet. Säkerhet är alltid det som kommer i första hand i vårt utförande.

Home 12

Kostnads-medvetenhet

Rätt maskiner på rätt plats, under dimensioned maskiner är förluster som sist hamnar hos slutkund. Kostnads medvetenhet i allt från slipverktyg till reparationer är ett ständigt pågående arbete för oss.

Vilket golvkoncept passar dig? Kontakt vår rådgivare för att veta mer.

Hyr maskiner

Begagnad slipmaskiner. Vi uppdaterar ständigt vår maskinpark och har ofta maskiner till salu. När det finns kapacitet ledig, så hyr vi ut maskiner. Läs mer här om priser och villkor.

× Hur kan vi hjälpa dig