skip to Main Content

Målade Betonggolv & Dammbinding & med IGS

Målning av betonggolv

Golvet är en viktig del av inredningen – ett nymålat golv ger ett fräscht och vårdat intryck som sätter tonen för rummet. Med rätt färg gör du golvet mer lättstädat samtidigt som du både skyddar det och ökar dess livslängd. Ett välvårdat golv ger motivation till att hålla arbetsplatsen ren och prydlig och gör lokalen mer trivsam. Att måla ditt betonggolv är kort sagt en bra investering vare sig det är ett nytt eller ett äldre golv.

IGS lägger många olika system. Vilket som passar ditt projekt beror på hur slittåligt golvet ska vara och vilken typ av verksamhet som ska bedrivas på ytan. Vi fixar till restaurangkök, tvättstugor, källargångar, industrier, parkeringsgarage m.m. Med vår expertis och erfarenhet inom golvrenoveringar gör du rätt i att välja oss för att hålla ditt golv i gott skick.

Klicka här om du vill se några av våra tidigare utförda projekt.

Vi dammbinder nya eller obehandlade betonggolv

Med IGS kan du känna dig säker på att renoveringen av ditt golv tas på allvar – ditt golv är tryggt i våra händer. Vi har stor erfarenhet av allt som har med golvrenoveringar att göra och har därför ett stort urval av behandlingar. Vare sig ditt golv bara behöver en enklare bearbetning eller en behandling för extra slitna golv så får du ett effektivt skydd. Vilken behandling som passar just ditt golv beror på hur golvet ska användas och vilken typ av utseende och livslängd som behandlingen ska ha.

Dammbindning är ett miljövänligt och kostnadseffektivt sätt att öka golvets livslängd samtidigt som du gör det attraktivare och mer lättstädat.

För att få de bästa resultaten slipar vi bort cementhuden med slipmaskiner med kraftiga industridammsugare. Efter noggrann borttagning av smuts och fett applicerar vi dammbindaren/impregneringen på ett torrt underlag. Ifall det finns kvar olja och fett i golvet så används avfettningsmedel för rengöring av gamla betonggolv.

Vi utför appliceringen med mjukborste, kombiskurmaskin, spruta eller gummiskrapa. Rätt appliceringsmetod för rätt material är avgörande.

Den lägsta temperaturen för arbetet är +5°C på både underlag och omgivande luft.

Bilverkstad case. Målning.

Golvmålning med epoxifärg

Målade Betonggolv & Dammbinding 1

Vi målade bilverkstaden på 3 dagar. Detta gjorde vi med endast korta avbrott i verksamheten. Genomförandet med rätt maskineri och kunskap är väsentligt för ett bra resultat och arbetets livslängd.